ELÉRHETŐSÉGEK

VILSZERKER KFT.

Cím: 9027 Győr,
Csókás utca 4.
Telefon:
+36/96/517-047
Mobil:
+36/20/555-0551
E-mail:
kereskedelem@vilszerker.hu
Nyitvatartás


MINŐSÉGPOLITIKÁNK


A Társaság vezetősége által meghatározott politikájának középpontjában a villamossági anyagok, és eszközök kereskedelmi szolgáltatását igénybe vevő ügyfelek teljes körű megelégedettségére való törekvés szerinti működési kultúra meghonosítása áll.

E célok elérése érdekében a Társaság vezetése elhatározta, hogy a tanúsítási területen:

Villamos ipari termékek, szerszámok nagy- és kiskereskedelme
(9027 Győr, Csókás utca 4. telephelyen)

a szolgáltatási tevékenységei minőségének és megbízhatóságának folyamatos fejlesztését kiemelten kezeli.

Ennek érdekében olyan hatékony, a mindenkori ISO 9001 szabvány szerint tanusított minőségbiztosítási rendszert kívánunk fenntartani és működtetni, amely biztosítja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését.

Nagy gondot fordítunk dolgozóink személyi képességének javítására, és a működési folyamatok tökéletesítésére.

Tevékenységünk középpontjában a vevő áll. Törekszünk arra, hogy mindenkor a vevőink igényeinek megfelelő árukészlettel álljunk a rendelkezésükre.

Hosszú távú szövetségi kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal a beszállítóinkkal, amelyek azonosulnak cégünk minőségi elvárásaival.

Nyitottak vagyunk a máshol eredményesen használt módszerek átvételére és adaptálására. A folyamatos minőségjavítás döntő módon járul hozzá cégünk működésének gazdaságosságához.

Tevékenységeit a működésre vonatkozó jogszabályok, társasági előírások betartásával, és a szervezet által vállalt egyéb követelmények teljesítésével végzi.

A Társaságnál az integrált irányítási rendszer működtetéséért, fejlesztéséért viselt felelősség nem korlátozódik a vezetésre. A kvalifikált és gyakorlott szakemberek alkalmazása a politika ismerete és elfogadása biztosítja a kellő elkötelezettséget a munkatársainknál.
Vissza az előző oldalra!
VILSZERKER KFT. - Magyar